My name: Sarah Rahim
My Fotopage: http://carimenantu.fotopages.com/
About me: Kami Lotfi & Sarah mewujudkan FP ni khas untuk peminat2 Cari Menantu untuk mengenali kami lebih dekat, serta finalist2 Cari Menantu TV9 yg lain, juga untuk CREW2 TV9 yg telah banyak berkorban masa dan tenaga untuk menjayakan program realiti yg pertama kalinya diperkenalkan di Malaysia. TERIMA KASIH!! U GUYS MMG CHAMPION!!!
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
aniruz luz
Latest entry:Penang 2011
View this Fotopage entry
Zai KuLiM
Latest entry:Salam warga fp yg sudah lama ku kutinggalkan....
View this Fotopage entry
Kasih Abadi
Latest entry:EXPO PERKAHWINAN MALAYSIA 10-12 JULY 2009
ALREADY DONE WITH EXPO PAMERAN PENGANTIN MALAYSIA 2009 THANK YOU ALL FOR COMING... :) AND MAKING KASIHABADI BOOTH MERRIER... LOL Our dias was sponsored by http://weddingsbysher.blogspot.com :-D Such a lovely, simple and sweet dias really resembles us KASIHABADI... :-D Our team was also joined by http://prettylilcakes.blogspot.com Specializing in making yummylicious cakes,cupcakes and all to meet ur desired theme... And this pictures was taken by a talented photographer, Remy 01262600197 from H... View this Fotopage entry
kasih klasik
Latest entry:::Aidilfitri part 2::
Salam Ok kita sambung raya part 2 pulak… Malam tu jugak kami anak beranak ni balik ke sabak bernam.. Sabak bernam ni umah embah (nenek) aku…orang jawa..hehehehe ;-) ;-) Setiap kali raya mmg kami akan berkumpul kat sane… Aku tak balik n9 pun..sbb mak aku pun balik kg dia ni.. :-D mak dan arwah abah aku sekampung okeyyyy....LOL LOL LOL Sampai kajang dalam kul 2.30 pagi…singgah umah jap… Letak baju kotor…mak aku pn tunggu kat situ.. Selalu mak aku dgn abg aku lepas sembahyang raya teru... View this Fotopage entry
Adawiah Danial
Latest entry:DHIYA BOUTIQUE
DAPATKAN LEBIH BANYAK KOLEKSI DI BLOG KAMI http://dhiyaboutique.blogspot.com PERASMIAN DHIYA BOUTIQUE! BERMACAM-MACAM CORAK & WARNA YANG MENARIK! SIAPA CEPAT DIA DAPAT! DAPATKAN HARGA PROMOSI! BELI SEKARANG! Emel: aera1210@gmail.com H/P: 017- 271 2702 Terma & Syarat: > Setiap tempahan hendaklah melalui emel dan kontek no di atas > Setiap pembelian akan di pos apabila bayaran penuh dijelaskan > Setiap pembelian tidak boleh dikembalikan > Pembayaran boleh dibuat terus ke akaun CIM... View this Fotopage entry
TSP19 (SAIZ M) RM28
syerah omar
Latest entry:::Selamat Menyambut Bulan Ramadhan :)::
Hi semua :-D Lama btol tak update yer.kekekeke :-D skang nih mcm kurang sikit masa terluang tu. :-D kalau ada pon lebih rasa lega bekebun kat farmville facebook tu LOL sb kalau tanam pokok betol2 belum tentu naik LOL skang ni takot giler kan nak keluar rumah? serius mmg manjung,setiawan,lumut banyak dah kes. tapi tu la boleh kira dgn tangan je kalau yang pakai mask tu :-S n kiteorang pon tak keluar rumah.kalau keluar pon sorang je turun kereta. sorang lagi jaga anak dalam kereta. slaluny... View this Fotopage entry
nur ezira
Latest entry:Badan yang sihat lebih berharga dari harta yang bertimbun
Greetings all, "Kolostrum adalah SELAMAT. Ia telah disediakan oleh alam semula jadi sebagai makanan awal mamalia. Adalah sukar untuk membayangkan makanan tambahan lain yang lebih semula jadi dan berfaedah" International Institute of Nutritional Research, USA. Setuju tak dengan title kat atas tu? Entry kali ni ezi/zira nk berkongsi tentang satu produk yang kami sekeluarga amalkan dan percaya akan kebaikan khasiat kandungannya. Alhamdulillah...ianya adalah Kolostrum Alpha Lipid Lifeline. ... View this Fotopage entry
sHiKiN iDRiS
TERUSKAN KE ENTRY DI BAWAH..... :-> :-> View this Fotopage entry
Bilerlah dapat rasa satay nih??
Aisyah Zahirah
Latest entry:we have moved...
we have moved to: http://www.soadorable-babies.blogspot.com(www.soadorable-babies.blogspot.com) effective from 10 may 2009 View this Fotopage entry
A'isyah Zahirah
Aisyah Zahirah Shahirul Anwar
Latest entry:April updates
Mama A'isyah: From now on..i'll try to do a monthly update for Aisyah's photos...hehehe..sorry A'isyah..Mama was so busy...gambar banyak tapi x upload ---------------------------------------------------------------------------------------------------- I am now 19 months old I already have 12 teeth..another set of 4 teeth is coming out anytime soon. hehe currently..my favourite movie is 'The Barnyard'...previously it was Madagascar... I love food! I love fried rice, fried chicken, pasta, raisins, date... View this Fotopage entry
Ibu AZs
Latest entry:lil update!!
kami disini juga http://inaibu2az.blogspot.com ;-) View this Fotopage entry
Kelip Kelip
Latest entry:BAGS-LICIOUS!!
Hey Ya'll... We are moving to our brand new Blogshop!! HTTP://BAGS-LICIOUS.BLOGSPOT.COM With new updates for shopaholic who loves to get shots of retail-therapy :-D View this Fotopage entry
Suhaimi Abdul Majid
Latest entry:Perlukan wang tunai untuk persiapan sekolah, jual , trade in em
Your email client cannot read this email. To view it online, please go here: http://mykroni.com/news/display.php?M=85323&C=aaef7686924bceeb87c1f93b8524392c&S=42&L=29&N=12 Adakah anda mempunyai Emas yang tidak dipakai, Emas lama, rosak, patah, emas putih dan platinum atau surat pajak yang belum ditebus, anda boleh dapatkan wang tunai dengan segera dengan menjual emas kepada kami. Komisyen disediakan kepada introducer. Program Penebusan Pelaburan Etika Emas? PAMP SUISE, PUBLIC GOLD Hubungi kami untuk maklumat... View this Fotopage entry
The presents
suhaida mahiyudin
Latest entry:Danish terkini
Ni ada sikit gambar2 danish yg latest. skit je dulu k. enjoy !!!!!!!!!!!!!!! View this Fotopage entry
nagn baju 1 pound cantik tak
mama eesya
Latest entry:Perpindahan sempena Maulidur Rasul...
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D http://mamaeesya.blogspot.com/ ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) silalah jengok rumah baru saya... :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D View this Fotopage entry
hantaran n maira
Jon Leen
View this Fotopage latest entry
SAYA!
kasih abadi
Latest entry::PROMOTION:
_______________________________________________________________________________________ START RESPECTING YOUR BODY !! SEXY AT ALL SIZES... _______________________________________________________________________________________ PROMOTION !! BUY 1 SET GET 1 night wear and panties FOR FREE !! WHILE STOCK LAST ! ON TOP OF THAT !! For RM50 bookings will receive 1 gift set from THE BODYSHOP !! upon purchase. Feel free to get our free consultation, NOW !!! Fitting advisor - Sarah 013-3995899 ... View this Fotopage entry
Michelle Ho
Latest entry:Photos from Ing Ing's Camera - Day 1 to Day 3
These are the photos from my recent Redang Trip downloaded from Ing Ing's camera. View this Fotopage entry
Nick with Ing Ing.

© Pidgin Technologies Ltd. 2016