By: Sarah Rahim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 4-Apr-2007 04:09 Email | Share | Bookmark
MAJLIS PERSANDINGAN KEMUNCAK CINTA LOTFI&SARAH 31 MAC 2007

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Terima kasih Kak Awin & Abg Nizam (www.seindahwajah.com) yea!!
updating...
Quote:
Assalamualaikum semua...so far setakat yg kami mampu, kami dah cuba sedaya upaya menguploadkan sebanyak mungkin pic2 di sekitar majlis kemuncak cinta cari menantu...khas buat semua...so happy viewing ya TQ

Quote:
anna: Terima kasih anna...Insyallah doakan kami kuat dlm menempuh dugaan dan ujian bersama2...
junebunga: Ewah june...he2 elly dah masuk 4 bulan dah...
hazrin: W'salam wbt, reply tetap reply...cuma cepat lambat jer...nway mmg sibuk mengemas...but still sempat menjenguk FP ni, seminggu jugak la nak kembali normal ...turki mmg dlm perancangan b4 June Insyaallah...of course kami akan amik byk pic kat sana mmg hobi pun... & we will share it with all of u for sure...
klon kelip kelip: oits...SUPER POWER... 'baru sinonim dgn motto' ....klon cupi...
Adawiah: Assalamualaikum...kami sihat Alhamdulillah...berbunga2 korang pula apa ceriter... mcm best je kalau kami dpt rasa capati Adawiah, mesti sedap ganu stail gitu... Gambar2 dr k.awin pun byk jugak...tgk keadaan kalau rasa nk amik lagi kami ctc abg engku ya...terima kasih...kami juga mendoakan agar rumahtangga D&A dipermudahkan segala ujian dan dugaan Amiin...
azhari: Terima kasih, Alamdulillah segala pengorbanan kami selama 10 tahun terbalas dengan ikatan yg suci dlm majlis sungguh indah, tak pernah terbayangkan seumur hidup kami utk dinikahkan dlm majlis yg sebegitu...Alhamdulillah yg lebih penting adalah kegembiraan kedua ibu bapa kami...tu yg bertambah syahdu tu...pjg nak citer ni, kene flashback 10 tahun lepas nway kami bermula sbg teman biasa shj,berkongsi cita2 yg sama...dr situ lah bermulanya segala-galanya...byk pengorbanan yg kami lalui...sedar tak sedar dah 10 thn...tapi rasa mcm baru semalam jer bercinta... apapun doakan kami tabah mengharungi dugaan yg bakal mendatang ya...tq
zahran: Terima kasih
dla & ariel mrsm pdrm: W'salam, majlis di Penang masih dlm perancangan Insyaallah dlm masa terdekat ini...
mummy zimahnmizah: dasat betuila mummy zimahnmizah ni igt lagi nama2 kelas kita dulu...kami biasa2 ja, mana ada glemer, mmg tak sangka naa...amy haryani abdul hamid tu dulu kami kecik2 balik skolah slalu singgah umah dia main anak patung... tau2 kuaq tv dah jadi pelakun...
skang kami duk ampang, hanimun dlm perancangan...Insyaallah b4 June
Jamal: Terima kasih...Insyaallah mudah-mudahan...
lynn: Terima kasih lynn, all the best ya...study rajin2 best nyer amik dip pendidikan-pengajian pra-sek, mesti lynn suka budak2 kecik...cute nya, Insyaallah umur panjang berjumpalah kita ya...
EKIN: Terima kasih...
amy87: Terima kasih...
zainab mohd ghazali: Insyaallah kak nab jgn risau...sat gi susah kami 44 hari bersedih...
sfawani: Terima kasih...
feesya: Terima kasih...baju akad nikah dan persandingan ditaja oleh man kajang...kalau nak ctc no man kajang ble ctc kita privately thru http://kasihabadi.fotopages.com ya....
amir & izan: Baik2 Alhamdulillah sihat walafiat...kenduri hangpa kami tak dan nak pi...sori kelam kabut skit minggu tu...mana alamat friendster Izan...meh2 kami nak tgk...lani duk mana? haa dah siap kenduri ble lah plan baby cepat2, Insyaallah...di murahkan rezki hangpadua...Amiin...
izan&amir: wah3 syiok nya abg amir nak balik yer...yup dah jumpa friendster izan, amboi sakan kenduri naaa, bape kali besanding daa he3
ed: Terima kasih ed, Alhamdulillah...dah jadi hari ini dlm sejarah dah...tak sabaq nak crita kat 'cucu' nnt...
Aini: W'salam wbt, terima kasih byk2...rezeki Alhamdulillah...Aini ni yg mana eh? sori la dah lama...
KNizam: Terima kasih...
K.awin: Yup mmg pun tak sempat lagi nak upload...mlm tu balik dr umah k.wain dah ngantuk giler...esuk byk lak aktiiti luar...nasib baik ada k.awin...TQ
Puan Ros: W'salam w.b.t, Terima kasih... pemenang nya pasangan Daniel & Adawiah
Zurin Zubir: Terima kasih...whishing u lots of happiness too...
tab photos: Terima kasih...mudah-mudahan doakan ya...TQ
MOHD ADAM HARIZ: Hi Adam, Thank You sommuch....wishing u all the best too... hanimun mana pegi lagi...kiut ke? dah tua dah pun..huhu, tapi yg ptg bejiwa muda gitu wah...Doa2 kan kitaorg dimurahkan rezki ya dpt baby cepat...
kak nab: kesian boring ya kak nab...jgn sampai giler sudah...susah nnt...he3
pieja: TQ...yeke...sekapai lah kita...utara mari...
kak nab + pieja: laaa mai dr perlis ka...peija,dulu saya pun duk sana jugak, dulu mengaji kt Skolah Agama Perempuan Kangar, seblah majsjid Kangar tuuu, syok na duk Perlis tak dak jem jalan rilek2 jaaa, mmg sungguh la kak nab mempelam harum manis perlis mmg terbaik!! dulu kat kawasan umah kt Perlis dulu pokok harum manis belambak....uui mmg best, aii rasa mcm mengidam plak ahaks...kikikiki
*** SETERUSNYA, KAMI REPLY DLM COMMENTS BOX YA....

Salam Sayang Lotfi & Sarah...

Feel free to drop by
@ http://kasihabadi.fotopages.com (wedding and such)
@ http://kelip-kelip.fotopages.com (gorgeous handbags & accessories)


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net