By: Sarah Rahim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 25-Apr-2007 15:43 Email | Share | | Bookmark
Sesi latihan mlm kemuncak cinta cari menantu...

Cari Menantu, BEST!!!
 
 
View all 16 photos...
Quote:
Assalamualaikum...Alhamdulillah hampir sebulan kami di ijabkabulkan... 4 hari lagi genap ULANG BULAN PERTAMA perkahwinan kami... Beberapa hari lepas kami berkesempatan pulang menziarahi keluarga & saudara mara di Penang... tu pun belum habis jumpa kesemuanya lagi... dah rasa macam balik berhari raya pulak... So masing2 1st time tinggal di rumah mertua... 2 hari di rumah mama&abah 2 hari lagi di rumah mak&bapak...seronok, saudara mara pun ceria2 belaka...femili semakin besar dan meriah...rasa mcm nak balik selalu2 pulak... Bersempena ulang bulan pertama perkahwinan kami, doa kan lah agar perhubungan kami sekeluarga bertambah erat mesra serta dipanjangkan jodoh dan kebahagian kami hingga ke akhir hayat, Insyaallah semoga dimurahkan serta dipermudahkan rezki kami sekeluarga...Amin...


Di sini ada sedikit gambar2 yg di ambil sekitar sesi latihan sebelum majlis kemuncak cinta cari menantu....

Quote:
kak nab: Terima kasih kak nab....
rose: Terima kasih rose....
izzasaiful: Habaq baik...Ahamdulillah sihat walafiat...hanimun duk tunggu arrangement TV9, Insyaallah dlm masa terdekat ni...apapun gambaq komfem mesti upload punya
kak nab: Terima kasih kak nab...kami doakan jugak kesejahteraan serta berkekalan hendaknya ikatan silaturrahim ini...
*** SETERUSNYA, KAMI REPLY DLM COMMENTS BOX YA....


Salam sayang dari Lotfi & Sarah


Wednesday, 4-Apr-2007 04:09 Email | Share | | Bookmark
MAJLIS PERSANDINGAN KEMUNCAK CINTA LOTFI&SARAH 31 MAC 2007

 
 
 
View all 66 photos...

Terima kasih Kak Awin & Abg Nizam (www.seindahwajah.com) yea!!
updating...
Quote:
Assalamualaikum semua...so far setakat yg kami mampu, kami dah cuba sedaya upaya menguploadkan sebanyak mungkin pic2 di sekitar majlis kemuncak cinta cari menantu...khas buat semua...so happy viewing ya TQ

Quote:
anna: Terima kasih anna...Insyallah doakan kami kuat dlm menempuh dugaan dan ujian bersama2...
junebunga: Ewah june...he2 elly dah masuk 4 bulan dah...
hazrin: W'salam wbt, reply tetap reply...cuma cepat lambat jer...nway mmg sibuk mengemas...but still sempat menjenguk FP ni, seminggu jugak la nak kembali normal ...turki mmg dlm perancangan b4 June Insyaallah...of course kami akan amik byk pic kat sana mmg hobi pun... & we will share it with all of u for sure...
klon kelip kelip: oits...SUPER POWER... 'baru sinonim dgn motto' ....klon cupi...
Adawiah: Assalamualaikum...kami sihat Alhamdulillah...berbunga2 korang pula apa ceriter... mcm best je kalau kami dpt rasa capati Adawiah, mesti sedap ganu stail gitu... Gambar2 dr k.awin pun byk jugak...tgk keadaan kalau rasa nk amik lagi kami ctc abg engku ya...terima kasih...kami juga mendoakan agar rumahtangga D&A dipermudahkan segala ujian dan dugaan Amiin...
azhari: Terima kasih, Alamdulillah segala pengorbanan kami selama 10 tahun terbalas dengan ikatan yg suci dlm majlis sungguh indah, tak pernah terbayangkan seumur hidup kami utk dinikahkan dlm majlis yg sebegitu...Alhamdulillah yg lebih penting adalah kegembiraan kedua ibu bapa kami...tu yg bertambah syahdu tu...pjg nak citer ni, kene flashback 10 tahun lepas nway kami bermula sbg teman biasa shj,berkongsi cita2 yg sama...dr situ lah bermulanya segala-galanya...byk pengorbanan yg kami lalui...sedar tak sedar dah 10 thn...tapi rasa mcm baru semalam jer bercinta... apapun doakan kami tabah mengharungi dugaan yg bakal mendatang ya...tq
zahran: Terima kasih
dla & ariel mrsm pdrm: W'salam, majlis di Penang masih dlm perancangan Insyaallah dlm masa terdekat ini...
mummy zimahnmizah: dasat betuila mummy zimahnmizah ni igt lagi nama2 kelas kita dulu...kami biasa2 ja, mana ada glemer, mmg tak sangka naa...amy haryani abdul hamid tu dulu kami kecik2 balik skolah slalu singgah umah dia main anak patung... tau2 kuaq tv dah jadi pelakun...
skang kami duk ampang, hanimun dlm perancangan...Insyaallah b4 June
Jamal: Terima kasih...Insyaallah mudah-mudahan...
lynn: Terima kasih lynn, all the best ya...study rajin2 best nyer amik dip pendidikan-pengajian pra-sek, mesti lynn suka budak2 kecik...cute nya, Insyaallah umur panjang berjumpalah kita ya...
EKIN: Terima kasih...
amy87: Terima kasih...
zainab mohd ghazali: Insyaallah kak nab jgn risau...sat gi susah kami 44 hari bersedih...
sfawani: Terima kasih...
feesya: Terima kasih...baju akad nikah dan persandingan ditaja oleh man kajang...kalau nak ctc no man kajang ble ctc kita privately thru http://kasihabadi.fotopages.com ya....
amir & izan: Baik2 Alhamdulillah sihat walafiat...kenduri hangpa kami tak dan nak pi...sori kelam kabut skit minggu tu...mana alamat friendster Izan...meh2 kami nak tgk...lani duk mana? haa dah siap kenduri ble lah plan baby cepat2, Insyaallah...di murahkan rezki hangpadua...Amiin...
izan&amir: wah3 syiok nya abg amir nak balik yer...yup dah jumpa friendster izan, amboi sakan kenduri naaa, bape kali besanding daa he3
ed: Terima kasih ed, Alhamdulillah...dah jadi hari ini dlm sejarah dah...tak sabaq nak crita kat 'cucu' nnt...
Aini: W'salam wbt, terima kasih byk2...rezeki Alhamdulillah...Aini ni yg mana eh? sori la dah lama...
KNizam: Terima kasih...
K.awin: Yup mmg pun tak sempat lagi nak upload...mlm tu balik dr umah k.wain dah ngantuk giler...esuk byk lak aktiiti luar...nasib baik ada k.awin...TQ
Puan Ros: W'salam w.b.t, Terima kasih... pemenang nya pasangan Daniel & Adawiah
Zurin Zubir: Terima kasih...whishing u lots of happiness too...
tab photos: Terima kasih...mudah-mudahan doakan ya...TQ
MOHD ADAM HARIZ: Hi Adam, Thank You sommuch....wishing u all the best too... hanimun mana pegi lagi...kiut ke? dah tua dah pun..huhu, tapi yg ptg bejiwa muda gitu wah...Doa2 kan kitaorg dimurahkan rezki ya dpt baby cepat...
kak nab: kesian boring ya kak nab...jgn sampai giler sudah...susah nnt...he3
pieja: TQ...yeke...sekapai lah kita...utara mari...
kak nab + pieja: laaa mai dr perlis ka...peija,dulu saya pun duk sana jugak, dulu mengaji kt Skolah Agama Perempuan Kangar, seblah majsjid Kangar tuuu, syok na duk Perlis tak dak jem jalan rilek2 jaaa, mmg sungguh la kak nab mempelam harum manis perlis mmg terbaik!! dulu kat kawasan umah kt Perlis dulu pokok harum manis belambak....uui mmg best, aii rasa mcm mengidam plak ahaks...kikikiki
*** SETERUSNYA, KAMI REPLY DLM COMMENTS BOX YA....

Salam Sayang Lotfi & Sarah...

Feel free to drop by
@ http://kasihabadi.fotopages.com (wedding and such)
@ http://kelip-kelip.fotopages.com (gorgeous handbags & accessories)


Monday, 2-Apr-2007 08:46 Email | Share | | Bookmark
ALHAMDULILLAH SYUKUR...MAJLIS AKAD NIKAH LOTFI&SARAH 29 MAC 2007

 
 
 
View all 61 photos...

Alhamdulillah Syukur kehadrat Illahi atas limpah kurnianya, kami akhirnya bersatu dalam majlis yg sungguh indah....penuh dengan keinsafan menyatukan 2 jiwa.

Mlm ini menjadi saksi, perjuangan serta pengorbanan yg ditempuh selama ini telah menjadi hadiah kepada kesetiaan serta kejujuran kami,dengan penuh keinsafan kami memanjatkan kesyukuran kpd Allah swt dgn izin nya kami di satukan...buat insan2 yg mengenali kami, terima kasih tak terhingga atas sokongan kalian selama ini.

Doakan kebahagian kami semoga perjalanan kami seterusnya diberkati serta direstui oleh-NYA.

Ada beberapa gambar dr kamera peribadi kami dan juga sumbagan dr k.awin& abg nizam utk tatapan semua keep visiting, there's more to come....

Quote:
Assalamualaikum wbt, Terima kasih semua atas kesudian kalian menyokong rancangan Cari Menantu TV9 serta kami sekeluarga, Alhamdulillah dengan izin Allah kami selamat diijababulkan dalam majlis yg penuh keserderhanaan dan kesedaran serta di limpahi restu serta keberkatan yg maha Esa, InsyaAllah semoga majlis yang indah tersebut akan menjadi panduan buat bakal2 diluar sana untuk mengenal erti keimanan, pengorbanan, kejujuran serta kesetiaan yang menjadi asas sesebuah perkahwinan...doakan semoga kami tabah menjalani kehidupan suami isteri dan mudah-mudahan diringankan ujian serta dugaan dalam membina rumahtangga yang bahagia dunia dan akhirat...InsyaAllah....

Quote:
Narr: Terima kasih..
Kak Nab: Terima kasih...
Nadya: Terima kasih...
Dayu: Terima kasih...
Zura: Terima kasih...
Que & Zana: Terima kasih byk2...Penang ttp power...ikatan perkahwinan adalah kemenangan yg teristimewa tiada bandingannya...kami doakan semoga Que & Zana berbahagia hingga ke akhir hayat juga...
Hazrin: W'salam w.b.t, Terima kasih kerana kerana menyokong Cari Menantu, mudah-mudahan dapat dijadikan panduan buat bakal2 suami&isteri di luar sana,xdpt tgk ke...aisey xpe nnt kami tanya kan pada TV9 mana tau ada siaran ulangan...
Azreen: Terima kasih, Insyaallah doakan semoga dipermudahkan perjalanan kami...
Little_Princess: Terima kasih...
Safarina: Terima kasih kak, Insyaallah dlm masa terdekat ni...dlm planning nk ke TUrki...
Kak Awin: Terima kasih kak awin...nasib baik ada kak awin tlg reply kan...hehe mmg bertungkus lumus mengemas umah...sampai tak sempat nak reply...sempat baca je...
Pn Wan: Terima kasih...
Syud: Terima kasih, gubahan2 majlis akad nikah Cari Menantu,wedding planner yg buatkan...kalau nak tgk yg saya buat sendiri boleh lawat http://kasihabadi.fotopages.com
sHaQyLeN: Terima kasih Shaqylen,ya hadiah yg terindah ialah bergelar suami isteri...doakan semoga perjalanan kami seterusnya dlm melayari rumahtangga dipermudahkan oleh-NYA...
norule: Terima kasih, ya saya mmg pernah gi Mindef,incharge training kat sana...
hanis: Terima kasih...
rose: Terima kasih rose,Alhamdulillah segalanya berjalan dengan lancar...walaupun sgt2 berdebar time tu, tuhan je yg tahu...
mizi: Terima kasih...
Azzua: Terima kasih Azzua...
Haida: Terima kasih...
mummy zimahnmizah: Terima kasih mummy zimahnmizah, kerana sudi menyokong kami...yup mmg saya org Penang...Sekolah Keb Seb Jaya 1,dulu duk Seberang Jaya...ai kita satu kelaih kaaa?
anna: Terima kasih anna, Alhamdulillah yg penting majlis berjalan dengan lancar dan kami selamat diijabkabulkan...saat indah yg ditunggu2...sampai kan salam sayang kami LOtfi&Sarah pada ur mum ya Doakan semoga perjalanan kami selepas ni dipermudahkan oleh-Nya...ya...TQ
aunty nazz: Terima kasih...
4weddingku: Terima kasih....
nadya: Terima kasih...
azizah: Terima kasih...
rose: Hi rose...gambar mmg byk,tapi tak dpt lagi...kami mesti upload punya once dah dpt nnt...k...
zainab: Kak Nab...IysaAllah pas ni turn Kak Nab plak..Amin..
syuhadahnur: Terima kasih, Alhamdulillah kami selamat mendirikan mahligai impian..doakan semoga kami sentiasa diberkati hgga ke akhir hayat..
miss lia: Terima kasih
Rose: tak sure la pulak ade u-tube ke tidak...kalau rose dpt...bg tau kite jugak yer...TQ
ieyda: Terima kasih ieyda, tak sabar yer ieyda? Kami doakan majlis ieyda nnt akan dipermudahkan dan dilancarkan serta diberkati dan dirahmati oleh Allah, Insyaallah...ok nnt kami upload lagi ya..
zainab mohd ghazali: Insyaallah kak nab...Amiin kami doakan semoga dipercepatkan jodoh kak nab...Insyaallah
ed: He2...saje tau ed ni...sofa mahai tuu...
syida: Terima kasih Syida...ye kut...lotfi ni pun igt2 lupa dia pernah jadi ketua pelajar SKSN dulu atau tak? he2...Insyaallah mudah-mudahan diberkati oleh Allah SWT...
kak nab: ed tu saje suka nak menyakat kak nab kan...noughty tul...
mamu: ai kak nab, he2 siap mamu backing lagi tuu...
*** SETERUSNYA, KAMI REPLY DLM COMMENTS BOX YA....

SALAM SAYANG DARI KAMI SEISI KELUARGA LOTFI&SARAH

Feel free to drop by
@ http://kasihabadi.fotopages.com (wedding and such)
@ http://kelip-kelip.fotopages.com (gorgeous handbags & accessories)


Thursday, 22-Mar-2007 14:35 Email | Share | | Bookmark
PERNIKAHAN & PERSANDINGAN CARI MENANTU

SELESAI SUDAH EPISOD PERTUNANGAN PASANGAN-PASANGAN FINALIST CARI MENANTU...NANTIKAN MAJLIS PERNIKAHAN DAN PERSANDINGAN CARI MENANTU YANG BAKAL DI ADAKAN DI PUTRAJAYA CONVENTION CENTER PADA 29 MAC 9.30MLM DAN 31 MAC 2007 8.30MLM INI...DAN...DISIARKAN DI TV9 DEKAT DIHATI ATAU DI ASTRO CH22 SECARA LANGSUNG! JANGAN TERLEPAS...!

TERIMA KASIH DAUN KELADI! KERANA SUDI MENGUNDI KAMI.. HEHE....


Salam Sayang dari LOTFI & SARAH

Juga dari SEISI KELUARGA

KISAH DISEBALIK, LOTFI & SARAH...
http://carimenantu.fotopages.com/?entry=1057159&back
Quote:
Terima kasih yg tak terhingga pada semua2 yg sudi menyokong kami...Wishing all of you the best too...Doakan semuga majlis akad nikah dan persandingan akan berjalan dengan lancar mudah-mudahan diberkati serta direstui oleh Allah, bermula 28 Mac kami akan berada di Putrajaya sehingga 31 Mac nnt...keep on visiting http://carimenantu.fotopages.com ya...kami akan cuba yg terbaik untuk membalas mesej2 anda semua serta mengupdate sebaik mungkin...TERIMA KASIH...

Quote:
ZAINAB MOHD GHAZALI: Aisey kak nab...camnooo...
flowergirl: TQ...
Azzua: Terima kasih Azzua...
mama adam mukhriz: Terima kasih diana...salam perkenalan buat adam mukhriz juga...
dilla: Terima kasih Dilla...betul tu...lengkap tepat dan teperinci discription yg di beri...hehe
michelleho: TQ michelle...igt jugak hg nak undi kami...
AWIN: Baik k.awin...roger!!
hazim (jim): Terima kasih hazim
aiza: Aiza Terima kasih...nak amik pic kat sini amik la...tak de masalah...
raihan&syukri: Terima kasih Raihan
wadah: Terima kasih wadah...mmg syahdu...
rose: Terima kasih Rose, nak jadi mcm akak?
liea: Terima kasih...
kiera: Terima kasih kiera...Insyaallah moga kekal keakhir hayat
Nana: Terima kasih nana...
khairun-nisa: Terima kasih kak sudi megundi kami...
khairun-nisa: Terma kasih kak...masatu tuhan je yg tau...sebak nyer didada...susahnye nak berkata2...
cida@ djariartz: Terima kasih Cida...sudi mengundi kami...
mama shariq: Terima kasih...
zainab mohd ghazali: Dasat kak nab..tere tere..
Elly:huhuhu Elly mmg syahdu giler...aku terpaksa tahan ayer mata sbb aku langsung tak de tisu...,Alhamdulilah akhirnya kami selamat dijabkan, such a long journey that we went through together,and we know better...anyway mak aku mmg nak cucu cepat2...
junebunga: Terima kasih june...aisey black out kesian nyer...kata nya ada ulangan tapi entah le bile...
nn: Terima kasih NN...
ED Photography: Terima kasih Edy...
BungaKahwin: Terima kasih, Alhamdulillah syukur...
mohd faradi: Terima kasih Faradi...Syukur Alhamdulillah apa yg baik tu jadikan teladan yg buruk tu jadikan sempadan, k
DLA & ARIEL MRSM PDRM KULIM: Terima kasih..indah sungguh kata2 , Insyaalah akan kami pahat kan dlm2...salam perkenalan dr kami juga...doakan semoga rumahtangga kami diberkati dan diringan kan ujian serta dugaan...
ujang&sya: Terima kasih ujang...sudi menyokong kami....
hanieliza: Kak liza,terima kasih...ni duk membelek2 resipi kat FP kak liza lah ni...
Engku Iskandar: Terima kasih...
Shida Aziz: Tq Shida...cupcake u tak sempat nak amik...kelam kabut...
AWIN: Terima kasih kak awin...Kak Awin le yg plg power...sentuhan Kak Awin bak puteri jadinya...ewah!!
izzasaiful@putrajaya: Terima kasih...kecik@besar Alhamdulillah rezki, hadiah yg plg BESAR adalah perkahwinan tu sendiri,mudah-mudahan di kuniakan zuriat2 yg soleh dan solehah...Insyaallah...
zainab: Terima kasih kak nab, pi Turki naa...ada nak pesan apa2 ka....
hazrin: Terima kasih Hazrin....
zainab: Insyaallah Kak Nab dlm masa terdekat ni...
syahirah: Terima kasih Syahirah mudah-mudahan...Insyaallah...
mohd faradi: Assalamualaikum...Terima kasih, Alhamdulillah bahagia dengan tangungjawab yang baru ni,boleh2 apa salahnya kat Terengganu pun banyak pulau2 yg cantik2...Insyaallah umur panjang mesti sampai...kami ada jugak perancangan nak ke perhentian atau redang, ooo dkt dgn kg adawiah ya ...bagus la, ble tunjuk jln kat kami he2...Turki Insyaallah kalau tak de aral melintang dlm masa terdekat ni,ctc number kami faradi boleh dapatkan di
http://kasihabadi.fotopages.com @ http://kelip-kelip.fotopages.com
Insyaallah kalau kami ke Terengganu nnt kami call ya...bole jadi tourist guide kami nnt...TQ...
mohd adam haris: Terima kasih, Insyaallah berkat doa semua mudah-mudahan di murahkan rezki kami utk menimang cahaya mata...Amin...gambar persandingan dah dpt mostly...dun wory we will upload all the pics soon...
kak nab: Yeke...boleh2 kak nab...kami amik gambaq byk2 nnt dun worry khas utk kak nab ja...
mohd faradi: Kami bermastautin di KL...cuma asal je dr Penang ...famili suma kat sana, kami ni org merantau ...USM tu dekat ngan rumah mak abg Lotfi...kitaorg kalau balik Penang mesti lepak kat Pelita dpan USM tu dgn kawan2.. Nnt dah masuk USM ble la gi Pelita...Terima kasih ya...kami doakan semoga faradi juga berjaya dlm permohonan ke USM, USM ni tpt dia tak besar sgt just nice...so dekat dgn segala kemudahan...kalau masuk USM tu kira happening gak la kan... So good luck ya !!
kak nab: hehe...org utara ni kalau bukak citer,uui...kecoh
faradi: W'salam, sori tak berkesempatan nak reply,bz skit, bebaru ni pun balik kampung utk beberapa hari tapi sms faradi kami dpt... TQ, awk pun buat gubahan jugak?amboi tgn seni jugak yer faradi ni takpe pelan2 mula2, akak dulu pun tak pandai jugak...jenuh perah idea... lama2 tu ok lah...
faradi: W'salam, baby? hehe belum ada lagi...tapi mmg dah tak sabar nak jadi ibu ni... nak print ganbar? boleh faradi nak print...xde masalah, kak nab tu bukan makcik...nama je klasik tapi org nya masih muda... kan kan nab kan? Ada rezki leh la awk buatkan hantaran dia nnt...mesti cantik Kak nab mesti ok punya...
kak nab: Oooo kak nab dah bertunang yer....haa tak lama lagi lah tu...fuh2 saya tlg jampi bagi pecepat...fuh!
ieyda: Hi, Alhamdulillah sihat walafiat...kehidupan skang mmg seronok Alhamdulillah...biasa memula ni mmg penat skit nak balance kan tanggungjawab...skang tak pegi lagi duk tunggu tarikh yg sesuai nak kesana pihak TV9 dan penaja akan uruskan, kitaorg ni mmg suka amik gambar, Insyaallah dr masa ke semasa nnt ada je gambar yg akan kami upload Baby mmg dlm planning ASAP! doakan lah kami ya...Terima kasih...Kami biasa2 jer mana ada femes2 ni...bukannyer artis pun Kalau terserempak tu tegur2 lah yer, kitaorg sempoi jer...
ieyda: tu lah kak nab la yg plg rajin kat FP ni...ih ih ih mana la nak dpt org mcm kak nab ni...ih ih ih...
faradi: w'salam...bagus la tu drp duk tak buat apa, ada jugak kerjatgn yg ble dibuat asal hobi lelama leh jadi sumber rezki...neway kak nab ni kami kenal thru FP ni lah dah mesra mcm dah kenal lama plak kan? kak nab mude lagi le...lebih setahun je dr akak...nama je klasik mana ada andartu!(ish laser lah you! ha3), wah3 org bawahan? sape la kami ni siap ade org bawahan, kami ni org biasa jer.. msg ni suma kami reply sendiri setakat mana yg termampu, ikhlas dr hati...khas buat faradi tau...
*** SETERUSNYA, KAMI REPLY DLM COMMENTS BOX YA....


Feel free to drop by
@ http://kasihabadi.fotopages.com (wedding and such)
@ http://kelip-kelip.fotopages.com (gorgeous handbags & accessories)


Monday, 12-Mar-2007 20:01 Email | Share | | Bookmark
SOME UPDATES..nanti ada lg.. :)

abg ali : "ok ready...mata kelip2..."
farah : "amacam awin, kita tempek bunga ok dak?"
allammak...!!!
View all 40 photos...
Lotfi & Sarah secara langsung dalam MALAYSIA HARI INI (MHI) @ TV3 @ 15 Mac (Khamis)
DAN...
Majlis Pertunangan @ TV9 @ 15 Mac @ 9.30 malam






MAKEUP & PERSALINAN by AWIN seindahwajah (official sponsor)
GUBAHAN HANTARAN & CENDERAHATI by http://kasihabadi.fotopages.com

Sneak Previews @
http://romantis.fotopages.com/
http://romantis-studio.com/index.asp
http://www.seindahwajah.com/

Full Coverage Majlis Pertunangan (9.30pm @ TV9, Astro Ch 22):
Amir & Izan : 8 Mac '07
Lotfi & Sarah : 15 Mac '07
Danial & Adawiah : 22 Mac '07

ALHAMDULILLAH TERIMA KASIH SEMUA KERANA SUDI MENYOKONG KAMI, SAMA-SAMA LAH KITA BERDOA AGAR SEGALA NYA BERJALAN DENGAN LANCAR DAN BERBAHAGIA HINGGA KE AKHIR HAYAT INSYAALLAH...AMIN...
Quote:
SYERAH: thanks for tagging us..saje tau syerah ni..tak sempat2 kami nak buat lg..hehe Isyaallah kenduri kat Penang cuti skolah bln 5 ni..jemput2..mesti jemput...
K.AWIN: tq tq tq tq tq,awin mekap mmg cun melecun...cayalah!!
SHIDA: tq..comel2 cuppies tu geram nk makan!!!!
CG: TQ
JAMAL: terima kasih, whishing u all the best too...
DURA: TQ
AZIZAN ROMANTIS: tq tq tq tq tq tq,gambaq2 hampa mmg terre2...cukup puas hati!!
K.NAB: terima kasih banyak2...kak nab mmg best la!!!
WAWA: tq tq tq rinduuu...lama tak jumpa awk yg kiut ni...awk jemput mesti sampai punya...
NN: terima kasih syukur Alhamdulillah....
RIENA: tq somuch...
ZANA: Amboi zana....mcm duk besa minum Ali Cafe ja....hehe
MERISIK GALLERY: TQ
KOMPANG EZHAR:s edap depa ni kompang....TQ
ADREEN: tq...wishing u all the best too...
IEWA: terima kasih...syukur alhamdulillah...moga berkekalan hendaknya...
FARAH: tq...suke muffin yg kiut2...nak makan pun sayang..ekekeke
CTREDZUAN: TQ,hehe ye la MHI pagi sgt ekekeke...ada vote,on 29hb masa akad nikah nnt baru bukak sms...hehe2
K.AWIN: ooo yeke..tak pe kitaorg tenyeh sendiri jer..ekekeke...okeh nikah nnt kita jumpa...TQ kak...
QAISARA: terima kasih...air mata yg sgt mahal tu...kite pun tak sangka...huuu sedey...
CAHAYAIMAN: TQ...ya ka? Cikgu Nazir tu...?Penang besaq mana ja..sepusat sepusing...
EKIN: TQ...Insyaallah...Syukur Alhamdulillah
K.IZZA: cutemiut yer kak...hehe TQ...sekali sekala...
ALYNN: TQ...hehehe mcm citer senario pun ade...bole2..pjg umur mana tau nak pi hanimun sana kaa..kita calling2 TQ...
TINA: TQ...muah!!
LILI: Terima kasih...aku pun tak sabar nak tgk baby baru ko...
NN: 'cupi pun comel'..hee...mestila mana ble tak promote http://kasihabadi.fotopages.com
songketkelantan: Terima kasih
IzzasaifuL@putrajaya: tula pasai sekapai...hehe
miss lia: nice cupcakes...yum
aini: Terima kasih Aini...
amy87: tak pe amy....dgr citer ada ulangan...tapi tak tau le bile...
mayaend: apa kabar org Brisbane...?Terima kasih....
klon kelip kelip: Terima kasih...
ED Photography: Alhamdulillah rezki...sekali seumur hidup...
nadya: Terima kasih Nadya
zoomer: Terima kasih...
dilla: Btui la tu...ish dasat tul ingatan hampa...wah!cemn dilla bole kenai? takkan muka sama lagi?
K.Sarah: Terima kasih...
suzi: Terima kasih
Kak Fuziah, Penang: Terima kasih
cahaya emily: Terima kasih
songketkelantan: w'slaam, terima kasih...Alhamdulillah syukur...
Ain2882: Terima kasih Ain kerana sudi mengundi kami...
aniesz: Terima kasih Syukur semuanya selamat...akhirnya...
nunu: Terima kasih nunu...
Erin a.k.a Ibu Qistina: Erin TQ...
aniss: Terima kasih...
pza ibu nurin: Terima kasih...Insyaallah...
zainab mohd ghazali: Terima kasih Kak Nab...kerana sudi dan senantiasa menyokong kami dr mula hingga sekarang...Alhamdulillah syukur dah jadi isteri lotfi ...Insyaallah doakan semoga kami bahagia selamanya...Amin...
*** SETERUSNYA, KAMI REPLY DLM COMMENTS BOX YA....




[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net