By: Sarah Rahim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 14-Jul-2007 17:16 Email | Share | | Bookmark
WalimatulUrus Lotfi&Sarah 19&20Mei 2007, Pulau Pinang.- PART II

 
 
 
View all 13 photos...
OUTDOOR FOTOGRAFI yang happening!! TQ, ROMANTIS STUDIO!! http://www.romantis-studio.com

Akhirnya dapat jugak menguploadkan sebahagian dari koleksi sekitar majlis WalimatulUrus di Penang last May mmm dah basi hehe...for those yg menunggu-nunggu dr last May lagi tu so sori...trying to keep up with married life and business Alhamdulillah kind of kelam kabut skit (best jugak kelam kabut ni kalau tak boring je mcm masa bujang...hehehe)...



Quote:
So far dah bergelar isteri dah 3 bulan setengah dah...hemmm kalau dulu bujang waktu nak bangun pagi gi kerja adalah waktu yg plg tak best, nak mandi?...sejuk xsuke nyer...iron baju? ada tak baju yg tak payah iron? , breakfast? jauh sekali...tapi skang cemana tah? leh jadi auto rajin hehe...every morning siapkan baju hubby sesambil tu prepare breakfast dan siapkan milo kaw kurang manis, his favourite drink... then makan sama2 sambil tgk MHI atau BREAKFAST SHOW...bagi hubby makan sampai kenyang2 , cukup masa nak gi kerja hantar hubby sampai pintu depan, dah siap2 pakai kasut... kiss tangan hubby , then he replied with a big hug and a kiss..."Bee LUV U..." what a lovely day to start with... Syukur Alhamdulillah...kalau boleh hari-hari nak macam ni, smpai akhir hayat...Amiin...Amiin...Amiin...


Salam Sayang dr Sarah & Lotfi


Thursday, 7-Jun-2007 04:28 Email | Share | | Bookmark
Majlis Akad Nikah-Persandingan Mimi & Farizal 1&3 June 2007

 
 
 
View all 20 photos...
Assalamualaikum...entry ni khas buat adik Mimi dan Farizal, Kak Sarah & Acik ucapkan
SELAMAT PENGANTIN BARU, MOGA DIPERMUDAHKAN REZKI & BERBAHAGIA HENDAKNYA HINGGA KE AKHIR HAYAT....
Gambaq tak seberapa dr kemre kak Sarah... dah siap gambaq yg lawa nnt pas kat sini k...Balik mai KL nnt jemput mai le umah Kak Sarah ngan Acik makan cucoq...

Salam Sayang,
Lotfi & Sarah


http://kasihabadi.fotopages.com <-----
http://kelip-kelip.fotopages.com <-----handbag cun!!


Tuesday, 29-May-2007 11:50 Email | Share | | Bookmark
WalimatulUrus Lotfi&Sarah 19&20Mei 2007, Pulau Pinang.- PART I

 
 
 
View all 26 photos...
Majlis meraikan ahli keluarga & sanak saudara...19&20 Mei 2007,Pulau Pinang.



Kenal tak sape tu....


Makeup,andaman & pakaian by LISA ROMANTIS
Photography by ROMANTIS SHOOTERS , AZIZAN, MEAN & NAJIB




Sunday, 29-Apr-2007 16:20 Email | Share | | Bookmark


Meet Your Wedding Planner !!
CLICK--->> http://kasihabadi.fotopages.com
Gorgeous Handbags For Grabs !!
CLICK--->> http://kelip-kelip.fotopages.com



Quote:
adam hariz: Hi, Alhamdulillah kami sihat2 belaka...kami belum gi honeymoon lagi, got few thingy to settle 1st...Alhamdulillah kami skang tinggal sendiri...both family suma di Penang, kami ni dah biasa merantau...mencari rezki di tpt org... Kiut ke? dah tua dah pun...huhu, Baby? doakan semoga cepat2 kami dimurahkan rezki ya...
kak nab: aa ah mcm nama dlm drama...
adam hariz: Hi, kami tinggal di KL, kami menjalankan perniagaan sendiri "home business" kak&abg buat perniagaan berasaskan kpd perkahwinan http://kasihabadi.fotopages.com, sebelum ni akak QA Eng & abg Mech Eng...skang Alhamdulillah dah kerja sendiri... pelan2 cari makan...
kak nab: nama kak nab mmg klasik... huhu...mna ada tua...
adam hariz: Yup...nowdays mmg bz...since kami bekerja sendiri mmg byk yg nak kene catch up balik...since CM byk kerja2 yg tergendala...so hopefully everything will be back to normal soon...
kak nab: utk saya ya terima kasih byk2...he2...Insyaalah kak nab, kami doakan semoga di percepatkan jodoh kak nab...
adam hariz: amboi...bukan main lagi si adam ni...nk tlg carikn pasangan utk kak nab...ewah...
nn: Aa ah ok gak tu nn kita bukak sesi berkenalan ngan kak nab pulak...mesti byk mende kak nab nak citer ni... Terima kasih nn... tunggu coach ya... new stocks will be coming soon....http://kelip-kelip.fotopages.com
*** SETERUSNYA, KAMI REPLY DLM COMMENTS BOX YA....


Salam Sayang dari Lotfi & Sarah..


Saturday, 28-Apr-2007 15:44 Email | Share | | Bookmark
Pesta Berlian Habib, Extravaganzaaa !!!

 
 
 
View all 13 photos...
Hari ni bersempena dengan promosi Pesta Berlian Habib Extavaganza, finalist-finalist Cari Menantu telah dijemput oleh Habib untuk memeriahkan lagi promosi Extravaganza Habib...kami juga berpeluang untuk memperagakan barangan Habib yang berkilau-kilauan...berkelip-kelip mata masing-masing melihat koleksi-koleksi terkini Habib, pendek kata mmg puas la membelek-belek berlian-berlian kat Habib tu.... Kami juga menerima hadiah masing-masing tajaan dari Habib.... Syukur Alhamdulillah....Terima kasih....pakat bergaya sakan lah dengan barangan Habib raya tahun ni...yer Izan dan Adawiah ?

Quote:
hazrin: Terima kasih... Alhamdulillah rezki... mmg akak ngan abg suka bergambar tapi selalu nya end-up amik gambar org lagi byk dr gambar sendiri...tu pun nasib teringat nak mintak tlg org amikkan apapun pastinya akan ada gambar2 terbaru yg akan kami uploadkan buat tatapan semua...enjoy ya...
kak nab: Amboi kak nab mami jarum naaa...hehe Ok la tu pemberian ikhlas dr org yg tersayang...dekaaaaat dihati... Quenss Bay mall tu blakang umah Lotfi jer... org Pantai Jerjak dah bertukar nama jadi org Queens Bay hehehe...
*** SETERUSNYA, KAMI REPLY DLM COMMENTS BOX YA....

Salam Sayang dari Lotfi & Sarah


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net