By: Sarah Rahim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 3-Feb-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
CARI MENANTU BEHIND THE SCREEN... Episod 10 - Cabaran

Wah muke korang kuar majalah...
Baru sampai di kelas grooming
Aizah memberi arahan,ewah!
View all 31 photos...
UPDATES TERBARU DARI CARI MENANTU, KPD CALON2 CARI MENANTU SEKALIAN...ADA 30++ GAMBAR YG MENARIK UTK DIKONGSI BERSAMA


Sunday, 28-Jan-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
CARI MENANTU BEHIND THE SCREEN... HALAQAH

standby 30 sec...
kene kontrol le pule...
panel2 halaqah
View all 8 photos...
CARI MENANTU berpeluang untuk hadir bersama panel2 HALAQAH secara live di TV9 pada 28 Jan jam 9.00 malam....1st time tgk rancangan live, interesting....tajuk "Anak angkat"...tapi duk kontrol sengih memasing (sbb kemre duk amik gambar kitaorg...)...ape daaa...

Temui kami calon CARI MENANTU secara live bersama Prof Izzi dalam Halaqah!....Renung2 kan slamat beramal.... Kalau kami jadi panel ok tak? " Dari kacamata...maca...kata...so amacam macha...?"


Sunday, 28-Jan-2007 07:00 Email | Share | | Bookmark
CARI MENANTU BEHIND THE SCREEN... Episod 9 - di Wani Pesona

uui merah nya setokin dia...
peralatan 'menembak'...
closeup lagi bang...bg nampak lubang idung...
View all 7 photos...
CARI MENANTU dibawa berkursus di WANI PESONA...

Yea!!! dah ble kawen....


Saturday, 27-Jan-2007 02:54 Email | Share | | Bookmark
CARI MENANTU BEHIND THE SCREEN... Episod 9 - Cabaran

uuu makanan...
nazrul 'kanan'
lotfi, daniel & ada
View all 18 photos...
CARI MENANTU...episod 9 le pule....hehe nak citer bebanyak pun tak boleh kang kene saman le pule...pepun tunggu je la kat TV9 tu...gerenti kuar lepas episod 8..eerk...ekekekeke

Lotfi : "Err saudari...apa kata macha di kaca mata...maca kata...?"
Sarah : "Laaala..alala..alala..alala...lalaaaa...macha ok ke macha?"


Thursday, 25-Jan-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
ANAK SAPAA NI...?


Motto - SUPER POWEEER!! / LUAR BIASA BAIK!!
Tempoh perkenalan... baruuuu 10 tahun
Hard experience together... penah berkongsi makan hanya 1 pinggan nasi goreng hari2...(sape nak ramping leh ikut tips ni... )
Sweetest moments... dapat join CARI MENANTU
Kawan2 kami... FIGHTER2, ramai...tak tersebut kat sini...TERIMA KASIH, anda semua menjadi sumber Inspirasi kami...
Family background... Sarah 4 adik bradik, Lotfi pun 4 adik bradik
Education background... Lotfi berkelulusan Ijazah Sarjana Muda Kepujian Mekanikal, Sarah berkelulusan Ijazah Sarjana Muda Kepujian IT-MCSE-CCNA

What we do for a living... bermula dari bekerja sebagai jurutera konvensional yang bercita-cita ingin mengubah roda kehidupan demi menentukan masa depan yang lebih berkualiti dan terjamin, demi membayar harga masa yang diperlukan untuk membina kehidupan yang lebih sempurna, maka kami nekad meninggalkan jawatan yang disandang lalu 'membakar jambatan' yang telah kami seberangi demi menuju matlamat yang satu, bermula dari bawah susah senang jatuh bangun dilalui bersama, kegagalan menjadi api semangat perjuangan kami, semoga pengorbanan kami beroleh restu dan menjadi kekuatan untuk kami meneruskan usaha...INSYAALLAH

Bagaimana boleh terlibat dengan CARI MENANTU ni.... Asalnya kami ke audition CARI MENANTU untuk mempromosikan HTTP://KASIHABADI.FOTOPAGES.COM ...kerana pastinya menjadi tempat berkumpul bakal2 pengantin (market best ni )...sambil menyelam minum air, lalu kami pun submit le satu form...dan melalui interview yang boleh tahan soalannya itu.... dr situ tak sangka pula tersenarai sebagai 10 peserta pilihan... ALHAMDULILLAH benar kata mak "Sentiasa bersyukur dengan apa yang berlaku, sesungguhnya Allah itu Maha Mengetahui apa yang terbaik untuk hamba ciptaan-NYA" !!!...

Harapan dan matlamat.... Kami ingin menghadiahkan kejayaan kami buat kedua ibu bapa kami yg selama ini banyak memberi sokongan dan bimbingan selama ini. Semoga kejayaan kami akan menjadi hadiah paling istimewa buat keluarga...Semoga niat Ikhlas kami mendapat restu dan diberkati oleh NYA...AMIN...

Quote:
We can describe ourselve as a person who likes to take any opportunity given as a platform for us to reach our goals and dreams in life. We also see ourselve as a compassionate person who tries to look outside of our own needs.

SAKSIKANLAH KAMI LOTFI & SARAH SETIAP KHAMIS JAM 9.30 MLM DI TV9, DEKAAAAAT DI HATI....




Quote:
amy87: Terima kasih...all the best to u too, rajin2 baca buku...Insyaallah doakan semuanya berjalan dengan lancar,mungkin akan ada siaran ulangan tapi kami tak sure bila pulak tu, kalau berkesempatan ble la tgk nnt...
ina: Terima kasih, Insyaallah mudah-mudhaan diberkati Allah hendaknya...hantaran nnt mungkin ada yg amik gambar nnt kami uploadkan ya...
dlady: Terima kasih...
lili: Terima kasih...
zanzila : Terima kasih...
Kak Fuziah, Penang: Terima kasih...
reen: Terima kasih...
mayaend: Terima kasih...dan salam utk semua di Brisbane
ieyda: Terima kasih ida, cemana kek tu ok tak? Kalau sedap leh habaq pi, kalau tak sedap habaq mai kat kami naaa...
fiza: Terima kasih fiza, i love u too... yup thanks for the msgs...
nid'78: Terima kasih atas ingatan nid, Insyaallah semoga kami diberikan kekuatan untuk menghadapi ujian yg bakal mendatang...
ct mariam: Terima kasih banyak2 ct kerana sudi mengundi kami...
yanie: Terima kasih tak terhingga kami ucapkan buat yanie sekeluarga, Alhamdulillah berkat doa semua kami selamat diijab kabulkan, itulah kemenangan yg terindah...
ami: W'slam wbt, terima kasih ami, Alhamdulilah besar harapan ami besar lagi harapan kami...kemenangan bukan lah diukur mll hadiah2 namun dr ujian2 yg telah berjaya ditempuhi dengan penuh hikmah dan moga penglibatan kami dlm Cari Menantu ini dpt memberi kesan positif pada kami sekeluarga mahupun masyarakat luar, Insyaallah apa yg baik tu jadikanlah panduan yg buruk tu jadikan lah sempadan...
anis: w'salam...terima kasih banyak2 kerana anis sudi mengundi kami...xcukup tapak tgn nyiru kami tadahkan,berkenalan? mestilah sudi,salam perkenalan dr kami juga...ctc no anis leh dpt dr laman web kami, http://kasihabadi.fotopags.com(sarah) @ http://kelip-kelip.fotopages.com(cupi)
anis: Waalaikumussalam wbt...pe khabar? harap2 anis sihat2 belaka, Terima kasih kami ada terima msg dr Anis menerusi sms, maaf kami tak dpt nak reply msg dlm FP ni ASAP since kami balik kampung utk beberapa hari...balik KL baru boleh cek FP ni...jadi kami cuba sedaya upaya utk mereply so hopefully Anis tak berkecil hati ya...
*** SETERUSNYA, KAMI REPLY DLM COMMENTS BOX YA....







[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net